Marco

 

Marcos Rabello(NL | Braz)  -   heeft zijn toneelopleiding in Brazilië gevolgd. Daarna heeft hij als acteur gewerkt in één van de bekendste theatergezelschappen van Brazilië, CPT-Center for Theater Research. In Nederland heeft Rabello de  regieopleiding voor muziek-theater bij theateropleiding Selma Susanna te Amsterdam gevolgd. Sinds 2005 werkt hij in Nederland als acteur, regisseur en beweger. In Denemarken en Polen heeft Rabello diverse cursussen fysiek-theater gedaan bij het Odin teatret en het Grotowiski theaterinstituut. Marcos Rabello heeft regie stage gelopen in Nederland bij Paul Koek van de Veenfabriek en in België bij Johan Simons  van  NTGent.
Naast theater is Rabello ook actief in de operawereld.  Hij is de  regie-assistent bij verschillende opera producties geweest van de  Stg. Opera Nijetrijne in Friesland en  bij Nationale Reisopera in Enschede.

Om zich verder te ontwikkelen volgt Marcos momenteel de opleiding ArtScience | Beeld en Geluid aan Koninklijk Academie voor de Beeldende Kunsten(Kabk) in Den Haag. Deze opleiding is een samenwerking met Conservatorium Den Haag en Universiteit Leiden(Academy of Creative and Performing Arts).

 

Designed by Angel Design